Einde voor WIndows XP

Ondersteuning voor Windows XP eindigt per 8 april 2014

Uit onderzoek door Microsoft is gebleken dat momenteel nog 1 miljoen computergebruikers in Nederland met Windows XP werken. Het is dringend tijd om over te stappen naar een veiliger alternatief.

Het probleem is dat Windows XP vanaf 8 april aanstaande niet langer zal worden ondersteund door Microsoft. Na 12 jaar stopt het bedrijf met updates voor Windows XP. Beveiligingslekken worden dus niet meer automatisch verholpen via het internet. Als u vaak internet met uw Windows XP computer is deze zeer kwetsbaar voor virussen en hackers.

"Ook internetbankieren is met Windows XP niet langer veilig en u bent verantwoordelijk"

Ook banken hebben de laatste maanden hun klanten gewaarschuwd voor eventuele gevolgen van het niet tijdig overstappen op een veilig alternatief. Nieuwe regels schrijven voor dat klanten zelf verantwoordelijk worden gehouden als er sprake is van fraude met internetbankieren terwijl zij hun zaken niet op orde hebben

"Automatux helpt u om uw computer naar Windows 7 of 8 te upgraden"

Gebruikt u een Windows XP computer ? Wacht niet langer. Automatux helpt u bij een upgrade naar Windows 7 of 8 en Ubuntu Linux of een nieuwe Windows 8.1 computer.
Neemt u dan zsm contact op voor een vrijblijvende offerte.

Reactie toevoegen