Websites

Automatux Computer Services biedt u als ondernemer de mogelijkheid om binnen 24 uur uw eigen bedrijfswebsite online te brengen met een door u gekozen unieke domeinnaam.

Wij bouwen bedrijfswebsites met het cms Drupal

Een dynamische website met doordachte content zorgt voor een actieve promotie van uw bedrijf. Maar hoe mooi uw website ook mag zijn, als niemand uw website weet te vinden.. wat is dan de functie ? Zoekmachine optimalisatie is dan ook een vast onderdeel van het Automatux MKB Website pakket.

Automatux bouwt professionele websites voor bedrijven op basis van het CMS Drupal. Dit kan op uw eigen webserver ruimte, maar u kunt ook de webhosting bij Automatux onderbrengen. Zo heeft u als bedrijf met één vast contact te maken als het gaat om uw domein, website en gekoppelde email. Onder webdesign vallen ondermeer;

  • Ontwerpen en vormgeven van uw bedrijfswebsite
  • Aanvullende fotografie en grafisch werk
  • Webhosting (het onderbrengen van de website op een webserver)

SEO

Een fraaie website genereert nog geen klanten als u niet gevonden wordt met Google. Zoekmachine optimalisatie is net als het inbouwen van socialmedia links een vast onderdeel bij de ontwikkeling van uw bedrijfswebsite. Want gevonden worden is minstens zo belangrijk.

Drupal

Drupal wordt vaak aangemerkt als het best beveiligde CMS wat er bestaat. Dankzij de modulaire opbouw kan Drupal grotendeels naar uw voorkeur worden opgebouwd. Tevens krijgt u de mogelijkheid om via de webinterface later zelf content toe te voegen aan uw website.

 

Wat is een CMS ?

CMS staat voor Content Management System. Het is een een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote maar ook steeds meer kleine bedrijven in Groningen gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS.

Wel zo makkelijk: u heeft als bedrijf met één vast contact te maken als het gaat om uw bedrijfsdomein, website, hosting en de integratie van email en social media