Veilig zaken doen

Onze digitale verworvenheden hebben een keerzijde. Automatux helpt u bij de beveiliging van uw bedrijfsgegevens, netwerk en overige bedrijfsmiddelen.

U stelt uw bedrijf via allerlei digitale kanalen open naar de omringende wereld en tegelijkertijd moet u oppassen voor kwaadwillenden, zoals criminelen die u geld afhandig willen maken of vandalen die uw bedrijfscomputer hacken en bedrijfswebsite platleggen. U heeft weinig keus, u moet wel deelnemen aan de digitale wereld, al was het om uw administratie te doen of om in contact te komen met potentiële klanten.

Uit onderzoek blijkt dat het aantal slachtoffers van cybercrime toeneemt in het MKB. Hoog tijd dat u de beveiliging van uw ICT op orde heeft.

Bij alles wat Automatux onderneemt wordt de beveiliging van uw bedrijfsgegevens centraal gesteld. Beveiliging bestaat gewoonlijk uit een oplossing-op-maat. Soms is een aanpassing van het wachtwoordregime of toegangsbeheer afdoende. In een ander geval is het beter om uw data onleesbaar te maken voor derden met gebruik van data-encryptie. Of het is noodzaak dat het netwerk wordt afgeschermd met een steviger firewall.

Bij alles wat Automatux voor uw bedrijf onderneemt wordt de beveiliging van uw bedrijfsgegevens centraal gesteld.