Systeembeheer

  • Pro-actieve ondersteuning bij uw ICT
  • Een kijkje in de werkkoffer van Automatux
  • U kunt uw bedrijfsdata bijvoorbeeld veilig en centraal via het netwerk opslaan op een NAS
  • Bescherm uw bedrijfsnetwerk met een Linux firewall
  • Linux Mint is ook een optie bij Automatux als alternatief voor WIndows
  • Microsoft Exchange server certificaat vernieuwing

Een eigen systeembeheerder heeft een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Op termijn kunt u beter vertrouwen op uw computer apparatuur en bij calamiteiten staat er iemand voor u klaar om het probleem op lokatie op te lossen. Automatux stelt zich pro-actief op en hij zal dus ongevraagd advies geven en aanbevelingen doen om uw bedrijfsinformatica te verbeteren. U zult adekwater gebruik maken van digitale processen in uw bedrijf.

Automatux denkt actief met u mee. Bij een calamiteit staat hij voor u klaar om het probleem op te lossen.

Ondernemers zijn door drukte vaak genoodzaakt om het ICT beheer uit te stellen. Maar uw bedrijfsgegevens verdienen wel periodieke backups. U heeft minder snel uitval als uw bedrijfscomputers regelmatig onderhoud krijgen. Als u uw bedrijfsgegevens altijd versleuteld opslaat zijn deze moeilijker te achterhalen voor onbevoegden. U stelt zich ondertussen vragen. Zou het niet effciënter kunnen met de facturering naar uw klanten ? Bent u wel zo voordelig uit met het huidige internet abonnement ? Tja, zult u denken; een systeembeheerder of ict-adviseur zou welkom zijn, maar dat zal ook wel een aardige duit kosten..

Voordelig uurtarief systeembeheer

ICT beheer vraagt zorgvuldige aandacht en daarom ook tijd. Een ondernemer krijgt van ons de aandacht die hij of zij behoeft. Om dat mogelijk te maken passen wij een korting toe op het uurtarief, naarmate de benodigde tijd voor adekwaat systeembeheer toeneemt. Het standaard uuratief voor ondernemers (B2B) bedraagt € 37,19 excl btw (€ 45 incl btw) maar dit neemt af bij opdrachten die meer tijd vragen.

Service Kwantiteit Prijs (per uur)
Standaard uurtarief 1 - 2 werkuren € 37,19 excl btw
Gereduceerd uurtarief 3 - 4 werkuren € 33,06 excl btw
Gereduceerd uurtarief (dag) 5 - 8 werkuren € 28,93 excl btw
Service abonnement vast per maand Service-contract

Wilt u uw ICT op orde krijgen en houden ? Neem dan contact met ons op.

Contact