Laptop reparatie

Automatux kan alle mogelijke mechanische defecten aan uw laptop repareren

Een mechanisch defect betekent niet meteen het einde van uw laptop. Een klant bracht een luxe HP Envy 6 notebook met een Intel Core i5 processor, SSD harddisk met Windows 10 waarvan het linkerscharnier was vastgelopen. Hierdoor was tevens schade ontstaan aan de scharnierophanging in het scherm. Afgezien dat het scherm altijd open moest blijven staan, functioneerde de laptop nog uitstekend. Automatux werd gevraagd om de laptop dusdanig te repareren dat het probleem zich niet opnieuw zou kunnen voordoen.

Een haperend of uitgebroken scharnier van uw laptop kan bijna altijd door Automatux worden gerepareerd

Daar deze HP Envy laptop van buiten voorzien is van een alumium behuizing bleek het goed mogelijk om het scherm door middel van drie boorgaten en een zelfde aantal boutjes en borgmoertjes te verankeren aan het scharnier. Het scharnier werd enigszins losser gemaakt door deze meer speling te geven. Tevens kreeg het koelingssysteem van deze snelle laptop een schoonmaakbeurt. Deze laptop kon voortaan weer opgevouwen mee in de tas.

Bij reparatie van een defect scharnier wordt uw laptop tevens door ons stofvrij gemaakt

De kleine uit stekende moertjes op de bovenkant van de laptop nam de klant graag voor lief. Dit bespaarde de klant niet alleen de aanschaf van een nieuwe laptop, maar ook een hoop tijd om de software en data over te brengen van de oude naar de nieuwe. Automatux is uw aangewezen fixer bij schijnbaar onherstelbare schade zoals deze.

Waar andere reparateurs zeggen "Nee, doen we niet", zegt Automatux "Yes, we can"

Heeft u een soortgelijk probleem ? Neem dan contact met Automatux op voor spoedige reparatie.

Spaar het milieu. Schrijf uw laptop niet onmiddelijk af bij een scharnierprobleem. Laat het fixen door Automatux en verklein de afvalberg van afgeschreven elektronica.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
11 + 5 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.