Windows 10 Creators Update

Een logischer en eenduidiger Windows 10

De nieuwste update voor Windows 10 herbergt veel verbeteringen. Begin april is de Windows 10 Creators update (Windows 10 Makers update) beschikbaar gekomen voor download. Dit is de tweede grote integrale update voor het Windows 10 besturingssysteem.

 

Microsoft laat met de creators update een duidelijker toekomstplan zien voor Windows

Niet alleen geeft het besturingssysteem na de update een meer consistente interface voor de Windows 10 gebruiker, er zijn ook veel nieuwe functies en programma's in deze update opgenomen. Ook leuke extra's waaronder een 3D versie van het aloude programma Paint genaamd 3D-Paint waarmee u 3D objecten kunt tekenen en animeren op uw computer. Ook het meegeleverde antivirus programma Windows Defender heeft nuttige make-over gekregen.

Automatux heeft de update inmiddels uitgevoerd op een Windows 10 Pro computer en is al met al zeer goed te spreken over de verbeteringen.

 

In een aantal artikelen van Computer Idee op het internet vindt u meer informatie over deze update en hoe u deze kunt uitvoeren. Wij kunnen u zondermeer adviseren om deze nuttige update van Windows 10 uit te voeren op uw computer.

Reactie toevoegen